Kdy jindy dát své drahé polovičce najevo, že ji máte opravdu rádi než na svátek všech zamilovaných? Svatý Valentýn je 14. února a může být těžké každý rok vymýšlet něco opravdu originálního. Připravili jsme proto pro vás několik nápadů, které vám pomohou ozvláštnit tento den.

Gastronomie

Romantický oběd nebo jsou základem pro příjemné pokračování dne. Udělejte si rezervaci v zajímavé restauraci, ideálně někde, kde podávají degustační menu. Nemusíte se starat o přípravu ani o úklid, zato si vychutnáte to nejlepší, co vám může daná restaurace nabídnout. Abyste si příležitost ještě více ozvláštnili, nezapomeňte se slavnostně obléknout.

Kultura

Návštěva kina, divadla nebo muzikálového představení je prověřeným plánem na valentýnský večer. Stejně jako u gastronomického výletu si dejte záležet na oděvu. Uvidíte, že se budete cítit výjimečně. A pokud chcete něco aktivnějšího, třeba se ve vašem městě nachází i vhodná diskotéka nebo zrovna bude probíhat nějaký speciální valentýnský koncert. 

Sport

Co se letos zkusit společně zapotit? Doporučujeme vybrat něco méně náročného – squash, taneční lekci, běžte si zaplavat nebo třeba vyrazte na nenáročnou procházku do lesa nebo na blízkou rozhlednu. Sport v těle uvolňuje hormony štěstí, a pokud to nepřeženete, budete příjemně naladění. Následně si můžete vychutnat společnou sprchu nebo koupel při svíčkách, která pomůže k uvolnění případných namožených svalů a současně budete nablízku svému partnerovi. Nechte znít vaše oblíbenou hudbu a oddejte se jeden druhému.

Výlet

Využijte tento den pro zajímavý výlet do blízkého okolí. Rozhodně si neplánujte žádné dlouhé trasy autem, možná zkuste vlak nebo MHD. Například do nejbližší zoologické zahrady, muzea, galerie či navštivte památku, na které jste ještě nebyli. 

Soukromé wellness

Intimní a velmi originální program, který je ideální pro Valentýn, poskytují soukromé wellness pokoje. V rámci nich si můžete užít čas se svým partnerem ve vlastní sauně či hydromasážní vaně. 

Speciálně pro tento den jsme pro vás vytvořili dokonalý romantický balíček, který na Valentýna automaticky připojujeme ke každé objednávce. Obsahuje jedinečnou romantickou výzdobu, tematický welcome drink, slané pochutiny a čokoládky na zakousnutí, a také dárek pro dámu. Jako pozornost si odnese růži, unikátní domácí koupelovou sůl a ozdravující peeling.

Upozorňujeme, že objednávky našich pokojů na den sv. Valentýna jsou platné pouze při platbě předem. A pokud máte zájem o skutečnou romantiku, tak si speciální valentýnský balíček do našich pokojů si můžete vyžádat i na jiný den.

Svatý Valentýn je již za dveřmi, tak si nenechte tuto příležitost ujít, a ukažte svému partnerovi či partnerce, jak vám na ní zaleží.